SOSIALISASI & PELATIHAN PUPUK ORGANIK

Ahmad Efendi 20 Januari 2020 09:02:59 WIB

Senin 20 Januari 2020,

 

Warta Basa Jawi,

 

Mahasiswa UMY ingkang ngadani KKN wonten ing Dusun Dermojurang Kalurahan Seloharjo,jumbuh kaliyan programipun ngawontenaken Pelatihan cara damel rabuk organik kanthi ngginaaken rabuk alami/kompos ingkang wonten ing sak kiwa tengen kita.

Kanthi wontenipun menika para kanca tani saged ndamel rabuk piyambak lan ngirangi rabuk kimia ingkang temtunipun ngirangi suburipun siti.

Pelatihan punika dipun adani ing dalemipun Dukuh Dermojurang lan dipun dhereki pra mitra tani lan Karangtaruna Dusun Dermojurang ing dinten minggu 19 Januari 2020.

Belum ada komentar atas artikel ini, silakan tuliskan dalam formulir berikut ini

Formulir Penulisan Komentar

Nama
Alamat e-mail
Komentar
Isikan kode Captcha di atas
 

Komentar Terkini

Media Sosial

Instagram

Statistik Kunjungan

Hari ini
Kemarin
Jumlah pengunjung

Lokasi Seloharjo

tampilkan dalam peta lebih besar