GOTONG ROYONG MBANGUN NDESA

Ahmad Efendi 11 November 2019 13:08:24 WIB

Senin Kliwon ,11-11-2019

 

Gotong royong ,utawi prayakan taksih tansah dipun leluri para warga ing Seloharjo.Kanthi program padat karya saking Dinaskertran Kab Bantul lumantar Pemerintah Desa ingkang dipun pandhegani Lurah Desa Seloharjo Badrun,ing pangajab sedaya pembangunan saged dipun tindaaken sedaya warga sahengga jumbuh kaliyan paringipun Pemerintah.Ing tahun Punika Desa Seloharjo pikantuk program saking Dinaskertran 6 titik .

Kanthi wontenipun program menika saged migunani dhateng sedaya warga,ingkang mboten gadhah pedamelan mapan saged ndherek wontenipun program padat karya punika,awit tujuan pemerintah paring program menika kagem pemberdayaan warga ingkang mboten kagungan pedamelan ajeg.

Komentar atas GOTONG ROYONG MBANGUN NDESA

09 Desember 2019 01:18:01 WIB

Formulir Penulisan Komentar

Nama
Alamat e-mail
Komentar
Isikan kode Captcha di atas
 

Komentar Terkini

Media Sosial

Instagram

Statistik Kunjungan

Hari ini
Kemarin
Jumlah pengunjung

Lokasi Seloharjo

tampilkan dalam peta lebih besar